Bloemen aan huis laten bezorgen

 

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus hebben wij besloten de winkel te sluiten en moesten wij op zoek naar een andere vorm van werken waarbij we zo min mogelijk direct contact hebben met onze klant. En dat is lastig, want dat persoonlijke contact maakt ons werk zo mooi.

Maar we kennen onze vaste klanten ook al heel erg lang, en weten dus wat zij mooi vinden. Vandaar dat we nu alleen nog maar op bestelling leveren aan huis. De bloemen worden speciaal voor jou op de veiling ingekocht, en je kunt een boeket voor jezelf bestellen maar ook voor je dierbaren die ook thuis zitten nu en een hart onder de riem kunnen gebruiken. We bezorgen op donderdag of vrijdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Bloemen aan huis service was al in het leven geroepen, maar door de veranderde vraag is deze aangepast met ook losse boeketten zonder vaas en eenmalige bestellingen. We bezorgen ook buiten Katendrecht en de Wilhelminapier, hier zitten wel extra bezorgkosten aan verbonden. Je kunt het aanmeldformulier via www.mkfloraldesign.com/bloemenaanhuis invullen en aangeven wanneer we het bezorgen.

Daarnaast kun je een tegoedbon bestellen en ons hiermee ondersteunen. Deze kun je bestellen voor jezelf maar ook om cadeau te geven. We kunnen deze via de post verzenden, uiteraard leuk verpakt. Deze zijn los aan te vragen via info@mkfloraldesign.com of gebruik hiervoor het bestelformulier en zet bij opmerkingen dat het gaat om een tegoedbon. Het budget is zelf te bepalen.

Wij maken jou graag blij met bloemen in deze lastige periode en kunnen je support goed gebruiken!

Liefs van Marit,  Kelly en Susanne