Terugblik Engaged februari 2017

We kijken terug op een geslaagde Engaged editie in Februari 2017

LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-47

Vorig weekend stonden we weer op Engaged, deze keer was het een thuiswedstrijd want de beurs was deze keer in de Cruiseterminal. Letterlijk om de hoek van onze winkel.

En wat was het weer leuk jullie te zien en te spreken! we hebben veel bruidsparen mogen spreken en ook heb ik 4 demonstraties gegeven in het demohuis, waar ik jullie veel kon vertellen over het tot stand komen van jouw bruidsbloemwerk, waar je op kan letten als je op Pinterest beelden zoekt, waar wij allemaal rekening mee houden als we een boeket maken, en welke decoraties je ook kunt toevoegen aan je locatie.

LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar zijn we weer trotse partner van Engaged, alle bloemdecoraties tijdens beurs zijn van onze hand. Zoals de 30 meter lange tafel in de entree, de hexagon in het trappenhuis, het demohuis, het boeket in de bridalexpose, de bloemenvaasjes in de workshopruimte en de collegezaal.

LEONNEPHOTOGRAPHY(1van1)-17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook hadden we weer een winactie. Als je je gegevens en trouwdatum achter liet, en een foto deelde met #mkgiveaway maakte je kans op een bruidsboeket van MK met 50% korting. De winnaar is inmiddels bekend!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht je toch interesse hebben in bloemwerk van MK voor je bruiloft, neem dan snel contact op. We werden namelijk overvallen door de vele geïnteresseerden. Maar we helpen je graag.

Geniet nog even na met de prachtige foto´s van Leonnephotography


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt ons ook nog ontmoeten tijdens Engaged in de Westergasfabriek, 30 september en 01 oktober 2017.

Tot dan, MK